dilluns, 30 de març del 2020

Cartes que curen


    Des de l'Hospital Anau de Vilanova de la nostra ciutat ens demanen que les nenes i nens de totes les Escoles envieu dibuixos, poemes o cartes per a les persones que ara hi ha ingressades en els nostres hospitals i per a tot el nostre personal sanitari.
   Ajudem i compartim amb les persones ingressades perquè se’n surtin al més aviat possible, per recolzar-los des del nostre confinament.
   Ajudem i compartim amb tot el personal sanitari (personal neteja, infermeres, auxiliars d’infermeria, tècnics de laboratori, tècnics d’imatge, zeladors, metges, administratives i voluntaris ) que amb els seus esforços estan tirant endavant una situació fins ara mai viscuda.
   L'hospital demana: dibuixos, cartes, poemes, vídeos,… per donar i fer més suportable aquesta situació estan vivint les persones allí ingressades i totes les que hi treballen.
   Els dibuixos, els escrits, les imatges… ens ajuden a expressar emocions i poden ajudar d’altres persones a expressar-les i a fer que tot aquesta situació pugui ser portat d’una manera més càlida i acompanyada
Les cartes, poemes o dibuixos els podeu fer arribar al correu electrònic de l'hospital:          gracies.ics@gencat.cat

Moltes gràcies!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada