La setmana passada, vam proposar de que fessiu de cuiners i cuineres amb la família. Doncs aquí tenim un resultat. Moltes fecilicitats, cuiners! i els demés, encara esteu a temps d'enviar els vostres menjars al correu de l'escola.
- El nom dels cuiners i cuineres:
Menen Zheng i Shuangfeng Zheng.
- Quin menjar heu preparat:
Pastís d'olla arrossera
- Ingredients:
- Quatre ous
- 100 grams del sucre
- 20 grams Mantega
- 100 grams de farina
- 80 grams de llet
- La recepta:
1-Separeu les clares d'ou i els rovells d'ou en dos bols.
2-Preescalfeu l'olla arrossera amb la tecla d'accés ràpid i fongui un petit tros de mantega. El deixem a la banda una estona i seguir fer el pastís.
3-Regira els rovells d'ou de manera uniforme, afegiu uns 20 grams de sucre i llet i barregi bé.
4-Afegiu la farina tamisada al rovell.
5-Barrejar fins que no hi hagi partícules.
6-Ara l'olla arrossera ja s'escalfa prèviament i la crema es fon.
7-Aboqui una petita porció de la mantega fosa en el rovell i barregi bé. La mantega restant es deixa a l'olla.
8-Ara batre les clares d'ou amb un batedor i afegiu sucre.
9-Batre les clares d'ou en escuma
10-Prengui 1/3 de la clara d'ou i agregue al rovell d'ou preparada anteriorment. Barreja'ls.
11-Aboca la mescla de clara i el rovell en els 2/3 restants de la clara d'ou. Barrejar bé.
12-Abocar-los en una olla arrossera coberta de mantega i prémer el botó de cocció.
13-Tome un drap humit i cobreixi el port de vapor de l'olla arrossera.
14-Després d'aproximadament 20 minuts, l'olla arrossera mostra preservació de la calor. No obriu la tapa en aquest moment. Espereu uns altres 20 minuts i continuï prement el botó de cocció.
15-Quan acaba la cocció, El pastís està acabat.
2-Preescalfeu l'olla arrossera amb la tecla d'accés ràpid i fongui un petit tros de mantega. El deixem a la banda una estona i seguir fer el pastís.
3-Regira els rovells d'ou de manera uniforme, afegiu uns 20 grams de sucre i llet i barregi bé.
4-Afegiu la farina tamisada al rovell.
5-Barrejar fins que no hi hagi partícules.
6-Ara l'olla arrossera ja s'escalfa prèviament i la crema es fon.
7-Aboqui una petita porció de la mantega fosa en el rovell i barregi bé. La mantega restant es deixa a l'olla.
8-Ara batre les clares d'ou amb un batedor i afegiu sucre.
9-Batre les clares d'ou en escuma
10-Prengui 1/3 de la clara d'ou i agregue al rovell d'ou preparada anteriorment. Barreja'ls.
11-Aboca la mescla de clara i el rovell en els 2/3 restants de la clara d'ou. Barrejar bé.
12-Abocar-los en una olla arrossera coberta de mantega i prémer el botó de cocció.
13-Tome un drap humit i cobreixi el port de vapor de l'olla arrossera.
14-Després d'aproximadament 20 minuts, l'olla arrossera mostra preservació de la calor. No obriu la tapa en aquest moment. Espereu uns altres 20 minuts i continuï prement el botó de cocció.
15-Quan acaba la cocció, El pastís està acabat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada